Am început prin a fi "In Charge" cu destinul nostru

Povestea noastră a început în 2008, când după mai bine de un deceniu în lumea business-ului, în calitate de practicieni, ne-am dat seama că vrem să dăm ceva înapoi.

Am fost în poziţii ce au implicat strategie sau administrarea diverselor operaţiuni (achiziţiile tactice, producţia, distribuţia şi administraţia sau optimizări financiare) buget, planificare, control financiar. Cu alte cuvinte am căpătat o perspectivă globală asupra domeniilor în care am lucrat, iar expunerea noastră a început local apoi a evoluat regional şi internaţional.

Totul a plecat de la dorinţa de a oferi companiilor de pe piaţa românească servicii de consultanţă, servicii care să fie mereu acolo, la dispoziţia lor, la început de drum, în perioade de impas şi chiar şi atunci când totul pare să meargă bine. De ce? Fiindcă putem mai mult, putem creşte, ne putem reinventa şi putem fi mereu altfel.

Încotro ne îndreptăm?

E greu de spus! Cât mai departe. Acolo unde ne ceri tu să te ducem. Ne explorăm limitele alături de clienţii noştri. Se spune că limitele sunt stabilite pentru a fi depăşite. Noi nu le punem deloc, fiindcă nu credem că există! Cerul e prea departe doar pentru cei speriaţi să privească dincolo de nori. Prea îndrăzneţi? Nu, doar realişti. Cei care au schimbat lumea au fost cei destul de nebuni încât să creadă că o pot face.

Aşadar suntem aici, pregătiţi! Atunci când tu vei simţi că e momentul să te cunoaştem, atât pe tine, cât şi afacerea ta, noi îţi vom pune la dispoziţie eficienţa, cunoştinţele şi mai ales experienţa noastră. Mai adăugăm ca bonus dedicarea, disciplina şi atenţia faţă de detalii şi faţă de tine. Suntem cu tine şi rămânem cu tine! Suntem şi vom fi InCharge!

 • Alexandra Brebenel
  Mulţumesc mult este puţin spus, pentru eforturile dvs. excelente, pentru un umor bun şi pentru atitudinea pozitivă pe care aţi adus-o în relaţia noastră de afaceri şi personală.
  Alexandra Brebenel
  Director Executiv CONTUR Training & Management
 • Cristian Beznoska
  A fost o plăcere să lucrăm împreună pentru a îndeplini cu succes proiectele de optimizare, reorganizare şi reducere a costurilor în logistică, aprovizionare, administraţie şi IT pentru Elmec Romania, mai ales atunci când condiţii economice externe se străduiesc să îmbunătăţească performanţa şi să accelereze concurenţa în afacerea noastră.
  Cristian Beznoska
  CEO Elmec Romania
 • Sinclair Stevenson
  De când v-aţi alăturat nouă, aţi fost implicată în dezvoltarea managementului la toate nivelurile, de la nivel de execuţie la nivel de bord, aţi creat un proces strategic de schimbare remarcabil pentru o organizaţie de producţie majoră şi ne-aţi susţinut în coaching şi prezentări mari, demonstrând tot timpul angajamentul, dedicarea şi integritate maximă în ceea ce faceţi.
  Sinclair Stevenson
  CEO Premier Global
E afacerea ta, noi doar te ajutăm să o creşti sau să o reinventezi.
Tu ai ideile, noi mijloacele de a le pune în practică.
Când pornim?