Viziune

Vrem să fim în permanenţă punctul de referinţă în consultanţa de management pentru toate companiile româneşti care caută cea mai potrivită direcţie de acţiune, organizare şi dezvoltare de succes în afacerea lor.

Oferim asistenţă în management strategic, managementul organizaţiei, management operaţional asociat lanţului de aprovizionare-distribuţie şi management financiar.

Clienţii noştri ne împărtăşesc pasiunea de A REUŞI în propria afacere, bazându-se pe relaţii umane de calitate şi creşteri sustenabile.

Misiune

Lucrăm alături de clienţi, în parteneriat cu aceştia, pentru descoperirea de soluţii eficiente, personalizate afacerii lor, integrate în cultură lor de organizaţie.

Oferim suport tehnic şi uman specializat şi de calitate, cu preponderenţă companiilor româneşti dar şi reprezentanţelor firmelor străine cu activităţi în România, care se află în prima fază de organizare şi celor care trec prin procese de transformare (re-organizare, restructurare, repoziţionare, extinderea afacerii).

Ne asigurăm că recomandările noastre sunt implementate corect şi că rezultatele favorabile vor fi valabile şi pe termen mediu şi lung. Ne considerăm «incharge» pentru succesul proiectului pe durata acestuia cât şi după finalizare, prin transferul eficient de cunoştinţe şi pregătirea clienţilor noştri pentru noi provocări.

Valori

Excelenţă

Nu admitem să facem nici un compromis de la propunerea de valoare asumată, livrănd cu experţi în domeniu, la standarde de calitate ireproşabilă, căutând oportunităţi de îmbunătăţire şi păstrarea statutului de consultant de referinţă.

Disciplină

Acţionăm rapid şi eficient, orientaţi către rezultat şi onorarea promisiunilor făcute, având grijă să susţinem alinierea organizaţiei client la proiectul derulat.

Responsabilitate

Suntem dedicaţi implementării soluţiilor propuse până la obţinerea rezultatului scontat şi susţinem activ crearea în România a unei culturi de afaceri bazate pe creşteri sustenabile şi dezvoltare sănătoasă.

Respect

Aducem obiectivitate în intervenţiile noastre şi livrăm promisiunile asumate cu integritate, comportament etic şi cu respect pentru specificul activităţii clientului şi cultura sa de organizaţie.

Pasiune

Acţionăm ca şi cum afacerea clientului ar fi propria noastră afacere şi ne implicăm alături de echipa lui în mod direct şi consistent, construind parteneriate puternice şi de durată cu clienţii noştri.